Πτώσεις τιμών
Νέες εισαγωγές
Ποιότητα στο υπόδημα
Υποδήματα Πετρίδης - Petridis Shoes
Powered by Μακρίδης Μάκης 2011
Επικοινωνήστε με τα Υποδήματα Πετρίδης για θέματα χονδρικής πώλησης υποδημάτων
Η εταιρεία υποδημάτων ΠΕΤΡΙΔΗΣ ειδικεύεται στη χονδρική πώληση γυναικείου και αντρικό υποδήματος, τσαντών και αξεσουάρ. Θεωρείται σαν μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες υποδημάτων στη Θεσσαλονίκη, με 6 καταστήματα λιανικής στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 και τώρα λειτουργεί για δεύτερη γενιά. Κατευθύνεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και απευθύνεται σε καταναλωτές κάθε ηλικίας με τις πιο μοντέρνες τάσεις και στυλ στον τομέα της μόδας.

Προσφέρει υποδήματα κορυφαίας ποιότητας από έλληνες και ξένους σχεδιαστές και αποκλειστικές μάρκες στις καλύτερες τιμές της αγοράς .

Τα τελευταία 5 χρόνια επεκτείνοντας διαρκώς τις εισαγωγές της διαθέτει προϊόντα από πολλές επώνυμες αγορές όπως την Ιταλική την Ισπανική και άλλες, και κάνει άμεσες εισαγωγές από τους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού διαθέτοντας πάντα γνήσια προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται είναι  Top Brands, όπως Geox, Tommi Hilfiger, Byblos, Cesare P., Bikkembergs, Calvin Klein, Moschino, Fornarina, Pierre Gardin, Mclaren, Boxer, Kricket, Stonefly και άλλες.

Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, προσφέρει άριστες υπηρεσίες και προιόντα στους καταναλωτές και επιπλέον ακολουθόντας τις τεχνολογικές εξελίξεις που απαιτεί η σύγχρονη εποχή καθιστά αποδοτικότερη την συνεργασία της μαζί σας.

.
Προφίλ εταιρείας υποδημάτων Πετρίδης
Υποδήματα Πετρίδης - Εγνατίας 56
Υποδήματα Πετρίδης - Τσιμισκή 12
Υποδήματα Πετρίδης - Εγνατίας 58
Υποδήματα Πετρίδης - Petridis Shoes
Powered by Μακρίδης Μάκης 2011
Make up artist Καλογιαννίδου
Χονδρική πώληση παπούτσια - υποδήματα
Υποδήματα Πετρίδης - Λιανική πώληση - Παπούτσια Υποδήματα
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για θέματα που αφορούν τη χονδρική πώληση υποδημάτων.
Παπούτσια
Γόβες
Πέδιλα
Υποδήματα
Μοκασίνια
Μπότες
Νυφικό παπούτσι
Μπαλαρίνες
Peep Toe
Αμπιγιέ
High Heels
Petridis Shoes Profile
Petridis Shoes Facebook Profile
Studios Λωξάνδρα Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
Εξυπηρέτηση πελατών : 2310-270553